Over ons

De Superette

Dé lokale webwinkel bij uitstek die allerlei verse producten van Lebbeke en omstreken samenbrengt. Op deze wijze kunnen onze klanten op een duurzame manier lokale producten aankopen.

Werkwijze

De Superette vormt de ideale manier om producten uit de korte keten te bestellen, en dit wanneer het jou past. Je kan op eender welk tijdstip bestellen vanuit je luie zetel. Wij leveren elke zaterdagvoormiddag verse producten aan huis van lokale landbouwers en handelaars.  

Alle bestellingen die wij ontvangen voor donderdag 19u zullen op de eerstvolgende zaterdag geleverd worden. Bestel je na donderdag 19u, dan zal je bestelling op de zaterdag nadien geleverd worden. Er zal steeds duidelijk op de site worden aangegeven wanneer het eerstvolgende levermoment gepland is. Leveren doen wij momenteel enkel in Lebbeke, Wieze, Denderbelle, Opstal, Buggenhout, Opwijk, Moorsel & Baardegem.

De Superette hangt uiteraard nauw samen met de activiteiten van de boer of lokale producent. Daarom zal ons aanbod ook variëren. Bij de Superette kan je seizoensgroenten of -fruit bestellen. Ook afgeleide producten en streekproducten zullen geregeld de digitale toonbank van De Superette passeren! Hou zeker onze facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden op onze webshop. 

Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel, maar zijn er ons van bewust dat courante groenten niet heel het jaar door beschikbaar zijn in Lebbeke en omstreken (bv. tomaten, komkommers, wortelen buiten het Belgisch seizoen). Om voor onze klanten een optimale winkelervaring te garanderen en steeds een gevarieerd aanbod te hebben, halen we enkele producten bij de lokale detailhandelaar – dit zal ook steeds duidelijk vermeld staan bij het product.  Wij verbinden ons ertoe om zo veel als mogelijk bij lokale producenten aan te kopen, op deze manier kunnen wij onze kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Kan jij onze lokale lijst aanvullen? Laat het ons gerust weten!