fbpx

Leveranciers

Maeskes Roem
Maeskes Roem is een familiale koffiebranderij uit Moorsel opgericht in 1925, bekend voor hun ambachtelijke manier van koffie branden.Honingbijtje Karine
Bij Honingbijtje Karine kan je terecht voor verse honing, snoepgoed, opgevulde manden, zeep, wijn, … hier vind je heel wat honing(producten). De bijenkasten bevinden zich in de Lange Breestraat in Lebbeke.

Be My Honey
De liefde voor de imkerij werd reeds van kleins af aan ingelepeld bij Jan van BE my honey. Vader Leo heeft de kennis over het honingbijenvolk gedeeld met zijn zoon en sinds een tiental jaren is Jan intensief bezig met honingproductie.

Landbouwbedrijf Philips
Familie Philips zijn patattenboeren pur sang met een passie voor John Deere-groen! Bij dit aardappelbedrijf in de Lange Breestraat raakt de stock nooit op.

Bakkerij Klein Brabant
Bakkerij Klein Brabant is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij met een mooi assortiment. Ze hebben een ruime keuze aan verschillende soorten brood, pistolets, sandwichen en zoveel meer!

De Seepscherf
De Seepscherf is een eeuwenoude hoeve gelegen in het landelijke Baardegem. Deze legt zich toe op het jaarrond kweken en verkopen van seizoensgebonden fruit, op een manier die zo dicht mogelijk aanleunt bij de natuur.

Landbouwbedrijf De Nul
Geert De Nul uit de Pollepelstraat te Lebbeke kweekt de lekkerste variëteiten op gebied van sla. Daarnaast kunnen we er ook terecht voor rode biet, pijpajuin en rapen.

 

Landbouwbedrijf Emmerechts
In Opwijk kunnen we terecht bij Landbouwbedrijf Emmerechts voor heerlijk witloof, verschillende uisoorten en sjalotten.Mazelberg
Mazelberg beschikt over een groot aanbod fruitsoorten in het gepaste seizoen: aalbessen, stekelbessen, frambozen, Japanse wijnbes, kersen, aardbeien, krieken, noten, peren, appels, blauwe bessen, bramen, cassis, pruimen, Taybes.

Staveshof
Bioboerderij Staveshof in Opwijk teelt appelen en peren, aardappelen, kippen-, lams- en schapenvlees. En van hun fruit maken ze fruitsappen. Alles is biologisch geteeld en komt vers uit je buurt!


Groenten-en Fruitweelde
Onze lokale leverancier Groenten- en Fruitweelde is een detailhandel die met verse aanvoer van groenten en fruit werkt. Zij staan garant voor verse producten en een lekkere smaak. Wanneer het lokale basisaanbod niet gegarandeerd kan worden, springen zij bij waar nodig voor de Superette!

Shaken and Stirred
De mannen van Shaken & Stirred staan steeds klaar om enkele overheerlijke cocktails te prepareren waar nodig. Als ware experten in de cocktailcatering vertrouwen we hen die job dan ook graag toe.


Proleco – Van Praet
Dankzij het materiaal van het Lebbeekse bedrijf Proleco-Van Praet worden zelfs onze groenten op een lokale manier fris en koel gehouden! Top service van top kwaliteit!


 

Olefació
Het Lebbeekse kaars- en zepenbedrijfje Olefació werkt steeds met ingrediënten die plantaardig en voor zover mogelijk van biologische oorsprong zijn. Een deel is afkomstig van hun eigen olijfgaard en terrein aan de Italiaanse Bloemenriviera en de rest betrekken ze van lokale kwekers.

ZOTO
Het lokale familiebedrijf ZOTO is gespecialiseerd in cacao-gerelateerde producten. Door met hun kennis en expertise de hele wereld af te schuimen brachten zij ook enkele topproducten hier in België op de markt. Proef bij ons hun heerlijke, exclusieve chocoladerepen van oa. Congo en Nicaragua die al meermaals in de prijzen zijn gevallen!

Carlos Koffie
In hun eigen ambachtelijke koffiebranderij in Dendermonde branden Carlo en dochter Bo Lijnneel, met veel trots en aandacht voor het product, al meer dan 25 jaar overheerlijke koffie van de bovenste plank. Later voegden ze ook diverse soorten thee en enkele zoetigheden zoals macarons toe aan hun gamma.

KANA
Waar Jezus water in wijn veranderde, verandert Kana water in bier! De mannen van Kana produceerden een heerlijk biertje op basis van Opwijkse hop.KARMAKARMA
KarmaKarma uit Opwijk maakte er zijn missie van gezond eten makkelijk te maken. Met hun bio havermout zakjes etaleren ze de kracht van natuurlijke energie: zonder toegevoegde suiker, zonder additieven, rauwe noten en zaden, 100% bio en Belgisch.

Guido Van Dooren
Van Dooren Guido is al jaar en dag een vaste waarde in het straatbeeld van de Korte Minnestraat. Bij hem kunnen we terecht voor allerlei verse groenten en fruit!